DONZEN DEKBED (LEKKER LICHT)

Donsdekbedden voor een aangenaam klimaat in bed. Dekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen, en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie, die ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou tegenhoudt. Bovendien neemt het dons vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een weldadige slaap. Jos Bothe heeft onder eigen label de VIP collection toegevoegd aan het assortiment. Een extra luxueuze collectie van de aller hoogste kwaliteit zoals eiderdons en Arctische eendendons

WOLLEN DEKBED (LEKKER ZWAAR)

Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, dat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende vulgewichten, lengte- en breedtematen.

HUISSTOFMIJT-ALLERGIE

Uw Slaapvoorlichter BOTHE BEDDEN heeft hiervoor de juiste oplossing: speciale matras-, kussen- en dekbedhoezen zorgen voor een optimale bescherming.

KATOENEN DEKBED (WASBAAR)

Een natuurproduct dat praktisch wasbaar is en zeer goed vocht opneemt: een voordeel voor iemand die allergisch is en snel transpireert. Tevens is katoen zeer geschikt voor de zomermaanden, aangezien het snel vocht opneemt en daardoor een verkoelend effect heeft. Leverbaar in diverse lengte- en breedtematen.

4-SEIZOENENDEKBED

U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed, en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast. Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, vier jaargetijden lang. Alle bovengenoemde soorten zijn leverbaar als 4-seizoenendekbed.

SYNTHETISCH DEKBED (WASBAAR EN ANTI-ALLERGISCH)

‘Synthetisch’ klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische Sleep & Dream dekbedden zijn gevuld met zogenaamde hollevezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen. Leverbaar in diverse vulgewichten en lengte- en breedtematen.

    Bothe Beddenspeciaalzaak bv

070-3453900

Uw slaapvoorlichter voor de regio Haaglanden
    Laan van Meerdervoort 62
    2517 AN 's-Gravenhage
        Info@bothe.nl

DONS