huelsta_CUTARO_132024f3
chambre-_2
Sleep&Dream 1009
bothe-vip-gecapitonneerd

COVID-19

Geachte klant,

Indien de deur op slot is hebben wij het maximale aantal klanten, per verkoper binnen. Wij verzoeken u vriendelijk even te wachten of een afspraak te maken 070-3453900.

Excuus voor het ongemak.

 

maatregelen coronavirus (COVID-19)

Wij dragen de zorg voor uw gezondheid, alsmede die van onze medewerkers. Daarom willen wij u graag informeren omtrent de voorzorgsmaatregelen die Bothe neemt met betrekking tot het coronavirus, zodat u met een gerust hart onze vestiging kunt blijven bezoeken. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij extra maatregelen genomen. Wij hanteren onderstaand Coronavirusprotocol met daarin de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer.

  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn. Dit geldt ook tijdens de instructie bij de aflevering van uw nieuwe bed.

  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.

  • Medewerkers met (milde) klachten werken niet op onze vestigingen.

  • Wij nemen het liefst geen contant geld meer aan. U kunt uiteraard wel betalen per pin.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

    Bothe Beddenspeciaalzaak bv

070-3453900

Uw slaapvoorlichter voor de regio Haaglanden
    Laan van Meerdervoort 62
    2517 AN 's-Gravenhage
        Info@bothe.nl