Sleep & Dream Bothe
Hoi Jos
Bothe_Grange_Gestoffeerd

DOORDACHTE KEUS: EEN SLEEP & DREAM SCHUIMRUBBER MATRAS

 

De Sleep & Dream schuimrubbermatrassen worden gemaakt van natuurlatex.Dit in tegenstelling tot de latexmatrassen die u steeds vaker tegenkomt en die gemaakt worden van synthetische latex. Natuurlatex is het melksap van een rubberboom. Hetvoordeel van natuurlijk rubber is dat dit veel elastischer is en meer veerkracht kent. Zo keert het natuurlijke rubber na belasting direct weer terug in de originele vorm en dit jarenlang!

EEN GOEDE POCKETVERING MAG U DIEP IN 'T HART KIJKEN

 

Wij bieden u een volledig assortiment aan pocketvering matrassen. De Baroness, King en Empire zijn varianten met 7-slags tonvormige veren, met 250 veren per vierkante meter. Elke veer is afzonderlijkverpakt in een zakje. Daarnaast voeren wij ook de modellen Souvereign en Prestige, die beschikken over zeer unieke 8-slagstonvormige veren. Per vierkante meter worden 350 van deze veren gebruikt, en ook deze veren zijn per stuk verpakt in een zakje. U kunt als u wilt altijd in winkel terecht om de binnenkant van onze pocketveringmatrassen te bekijken.

GOTS®, KTB, ADAPTIVE® EN PUROTEX®

Materialen die GOTS (Global OrganicTextile Standard) gecertificeerd zijn voldoen aan strenge eisen t.a.v. dier, mens en milieu.

De dieren worden gehouden volgens biologische standaarden en er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Arbeiders worden goed behandeld en werken onder veilige arbeidsomstandigheden. (geen kinderarbeid). Er is een minimumloon voor arbeiders en er is een maximum gesteld aan het aantal werkuren per week. Natuurlijke vezels worden op biologische manier verbouwd, er wordt minder energie verbruikt en het afvalwater wordt gereinigd.

Ktb (kontrolliert Biologischer Tierhaltung) gecertificeerde wol is afkomstig van biologische veeteelt. Er worden geen genetisch veranderd voer, bestrijdingsmiddelen enz. gebruikt. Dus wol van gelukkige bio-schapen.

Purotex® bestaat uit microcapsules die natuurlijke probiotica bevatten. Probiotica zijn positieve bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. Door lichaamswrijving openen de microcapsules en komen probiotica vrij en vermenigvuldigen ze zich. Allergenen, zoals de huisstofmijt, worden door de aanwezigheid van probiotica gereduceerd. De werking van Purotex® in minimaal 10 jaar.

Alle matrashoezen in de Sleep & Dream collectie zijn behandeld met Purotex®.

Adaptive® is een behandeling die passief textiel verandert in een dynamisch textiel dat op lichaamstemperatuurwisselingen reageert.

Zodra uw lichaam het textiel opwarmt start de Adaptive® behandeling die verdamping versnelt. Verdamping vermindert de vochtigheid  en heeft een koelend effect.

Matrassen die zijn behandeld met Adapive® houden je comfortabel koel, droog en verbeteren de kwaliteit van de slaap.

Alle matrassen van Sleep & Dream zijn behandeld met Adaptive®.

    Bothe Beddenspeciaalzaak bv

070-3453900

Uw slaapvoorlichter voor de regio Haaglanden
    Laan van Meerdervoort 62
    2517 AN 's-Gravenhage
        Info@bothe.nl